קרן אבידן

מידע נוסף יעלה בקרוב,
על המנחה והשיעורים בפסטיבל.

יוגה ויג׳ננה

אימון הויג’נאנה על בסיס שבעת העקרונות. אימון עוצמתי ומאתגר בהיבט המנטלי והפיזי. האימון מעורר שכבת גוף פנימית ומבקש הקשבה אישית של כל מתרגל.ת לעצמו.ה. זהו אימון חכם, קשוב ועמוק. נאמן למסורת היוגה הקלאסית, משלב זמן ישיבה, פראנימה, אסאנות והרפייה.
מעבר לכך, באימון שלי ישנם הדגשים מיוחדים לגוף האיש המשתנה, בתקופות שונות של החיים ובמיוחד בתקופה הנוכחית המטלטלת.
בתרגול הקרוב, נחווה את האימון הקלאסי בזיקה לאלמנטים מהיוגה הנשית. נלמד עבודת ליבה חכמה ועמוקה.

פילאטיס ויוגה נשית לנשים בלבד

התאמת תרגול הפילאטיס הקלאסי לגוף הנשי המערבי, בשילוב אלמנטים מהיוגה הנשית. אימון עגול ועוצמתיף דגש על התארכות וחיזוק, עבודת ליבה חכמה ועמוקה.

קרן אבידן

אחרי שנים אינטנסיביות ויצירתיות מול מסכים, טכנולוגיה מתקדמת, לקוחות וניהול סטודיו עצמאי לעיצוב גרפי, הגופ-נפש ביקש רגע לעצור את הרכבת.
תחילת הדרך, לפני עשור, בקורס הכשרת מורות לפילאטיס, דרך קורס מורות ליוגה נשית של מירה פדן ארצי, שהייה קצרה ב – Parmarth Niketan Ashram ברישיקש ונשביתי גם אני בקסם הזה של היוגה.
בשנה שעברה סיימתי את הקורס המשמעותי והמעמיק, הכשרת מורים יוגה ויג’נאנה של נגה ברקאי.

מאז מלמדת קבוצות נשיות בעיקר. היזמית שבי מוציאה לאור רטריטים ומפגשי הרחבת ידע.
זכות גדולה נפלה בחלקי, ללמוד וללמד.
ככה באמצע החיים.

מודה למורתי הראשונה שרון רוט שטמנה בי את הזרע.

“הֶבְהֵר הִיא אוֹ בְּעֵמֶק
הַשִּׁמְשִׁית הִיא אוֹ מְעֻנֶּנֶת
אֲחַפֵּשׂ, אַמְשִׁיךְ לָלֶכֶת
עַד שֶׁאֶמְצָאֶנָּה”
אלי מוהר

קישורים:

0
0
העגלה שלך
עגלת הקניות ריקהחזרה לחנות
Apply Coupon