גליה עזרן
מטפלת בכירה ברפואה איורוודית והרבליסטית. מרצה ומלמדת איורוודה במסגרות שונות. מלווה אנשים בתהליכי ריפוי ואיזון. מטפלת בעין עירון ובתל אביב.
האיורוודה מתייחסת לאוכל בצורה שונה מהראייה המערבית. את ההודים הקדמונים לא מעניין פחמימות או חלבונים – מעניין אותם איך האוכל נראה, מה המרקם שלו, איזה תכונות יש לו והכי חשוב – איזו השפעה התכונות, הגונות, יוצרות אצלנו בגוף, בתודעה וברגש כשנוטים לאכול אותם קבוע. כשלומדים להתבונן כך, ניתן להעמיק ולדייק את האכילה שלנו באופן שמייצר איזון בכל הרבדים
אדם שיש לו הרבה אוג’ס יחלה לעתים רחוקות, יהיה בעל חוסן גופני ורגשי, ייראה צעיר מכפי גילו ויאריך ימים. החדשות הטובות הן שאת האוג’ס, אותה תמצית מסתורית שהאיורוודה מדברת בשבחה, אנחנו יכולים ללמוד להגביר.
אם אתם תשושים, חסרי אנרגיה או חולים לעתים קרובות מדי, זה הזמן לבחון מה מכלה את האוג’ס שלכם. איזה בחירות – ברמת התזונה, השינה והמצב הרגשי שלכם תורמות להפחתת תמצית החיוניות הזאת.
מטפלת בכירה ברפואה איורוודית והרבליסטית. מרצה ומלמדת איורוודה במסגרות שונות. מלווה אנשים בתהליכי ריפוי ואיזון. מטפלת בעין עירון ובתל אביב.